Selecteer een pagina

Gericht schieten
dankzij weloverwogen
strategie

Laat je inspireren

SZamen Sieger

Ze drongen echt door tot de kern en dat inspireerde ons.

vertelt Sieger van Looijengoed

 

Wat is de strategie achter onze marketing- en communicatieactiviteiten? Na zeven jaar stevige groei zocht SZamen, partner in personeelszaken, een antwoord op deze vraag. “Sponsor je om iemand te pleasen of past het binnen een gerichte strategie?”, licht partner Sieger van Looijengoed van SZamen toe. Samen met Krb. is een positioneringstraject doorlopen.

Eerst sparren over doel en werkwijze en daarna een aantal stevige brainstormsessies, dat is in een notendop het traject. “Krb. stelde kritische vragen die ons hielpen om ook elkaar te bevragen. Ze drongen echt door tot de kern en dat inspireerde ons.” Het resultaat was een langetermijnstrategie met als belangrijkste doelen: optimalisatie huidige diensten, cross-selling bij bestaande klanten, groei buiten het huidige werkgebied en onderscheid maken tussen corporate branding en branding van de labels SZamen|Werken, |Gezond, |Groeien en |Advies. “Komt er nu een aanbod om te adverteren, dan kijken we of het bij onze strategie past. Dat geeft rust en zorgt ervoor dat we veel gerichter schieten in marketing.” Krb. heeft de strategie ook vertaald in een nieuwe visuele identiteit en toonde zich flexibel in de samenwerking met derden.

SZamen heeft vestigingen in Scherpenzeel, Driebergen en Amersfoort. www.szamen.nl

SZamen advies
SZamen werken
SZamen groeien
SZamen gezond
SZamen logo
Krb Mark van de Bent

Ook praten over een strategie om te groeien?

Maak vrijblijvend een afspraak met Kees Vlot over de mogelijkheden voor uw bedrijf of merk. Bel 06 1371 8861 of mail kvlot@krbcommunicatie.nl.

Kees Vlot | Adviseur marketing & communicatie – directeur