Selecteer een pagina

Passieva herpositioneert in coronatijd

Laat je inspireren

Soms moet je jezelf
opnieuw uitvinden

vertelt Gertjan Brouwer

 

Midden in de lockdown besloot hij zijn bedrijf Uw gesprekspartner te herpositioneren. Doel was om zich te richten op een ander type klant. “Hoe bereik ik deze mensen en wat is dan mijn boodschap? Over dat soort vragen had ik al nagedacht, maar ik voelde dat er een schakel miste. Er zat een gat tussen wat ik in de praktijk deed en wat ik vertelde op bijvoorbeeld de website. Mijn verhaal was niet duidelijk en scherp genoeg.”

Met Krb. doorliep Gertjan Brouwer een herpositioneringstraject wat leidde tot een nieuwe kernboodschap, nieuwe naam (Passieva), nieuwe huisstijl en nieuwe website. Over het eindresultaat van is Brouwer enthousiast. “Het werkt voor mij, er is veel ruis uit mijn boodschap verdwenen. Ik ga nu met meer confidence naar klanten. Die zeggen ook: dit ben jij.” 

Financieel én immaterieel rendement

Gertjan Brouwer van Passieva is financieel adviseur en vermogensbegeleider. Hij helpt bij de ontwikkeling van een financiële strategie en begeleidt particulieren bij de uitvoering en planning van een vermogensplan. Passieva beheert geen vermogens en verkoopt geen producten (zoals pensioenen, verzekeringen, hypotheken, spaarrekeningen), maar begeleidt vermogenden bij het maken van keuzes.

Het vertrekpunt van Passieva: geld en bezittingen zijn geen doel op zich, maar middelen om waarde te creëren. Waarde voor de opdrachtgever zelf, voor directe naasten en voor de wereld om ons heen. Passieva brengt vermogens in verbinding met persoonlijke idealen en drijfveren. Dit klinkt een tikje zweverig, maar is het niet. Op basis van financiële en monetaire deskundigheid geeft Gertjan Brouwer geld betekenis en creëert naast financieel óók immaterieel rendement.

Passieva website
Passieva Jaarprogramma
Krb Mark van de Bent

Ook praten over herpositionering?

Maak vrijblijvend een afspraak met Mark van der Bent over de mogelijkheden voor uw bedrijf of merk. Bel 06 3901 0910 of mail mvanderbent@krbcommunicatie.nl.

Mark van de Bent | Communicatieadviseur