Selecteer een pagina

Geen huisstijl
maar huissfeer
voor Veha

Laat je inspireren

Ontwerpen voor zakelijke interieurs? Ook dat is Krb.

vertelt Margreet Kolk

 

In een tijd van digitalisering staat de archivering van documenten onder druk. Dit is voor huis-tuin-en-keukenbestanden misschien niet zo’n probleem, voor dossiers van bijvoorbeeld de overheid echter wel. Die moeten veilig gearchiveerd worden, veelal voor 30 jaar en langer. Veha in Barneveld is dé archiefspecialist van Nederland met een uitgebreid programma gecertificeerde dozen en mappen die de tand des tijds weerstaan.

Een belangrijk deel van het programma vindt via het online Veha-portal zijn weg naar klanten in de Benelux. “Met name in België liggen archieven vol met onze dozen”, vertelt Margreet Hanekamp, sinds 1998 eigenaar van het familiebedrijf. “We zijn ook leverancier van huisstijldrukwerk en kantoormaterialen, maar de focus ligt steeds meer op archiefmaterialen.”

Recent heeft Veha een nieuw bedrijfspand betrokken en voor de styling van het interieur nam Margreet Hanekamp contact op met Krb. “Ik bezocht het open huis van Krb. en zag hun interieur. Dat sprak me aan. Margreet Kolk van Krb. heeft met onze plattegronden en architectuur tekeningen een ontwerp gemaakt voor de indeling van ons pand. Daar waren we heel enthousiast over, het is voor bijna 100% ook uitgevoerd.” Het resultaat? “Een prettige, aangename en gezellig werkplek. Als ik ’s morgens in het pand kom, pak ik eerst even koffie in de chique pantry. Dan ga ik op een mooi zitje bijpraten met een collega. Ik zeg altijd: als ik iets doe, dan moet het goed”, vertelt Margreet Hanekamp. “Oh ja, het was met Margreet en Kees van Krb. ook een heel gezellig proces.”

Passieva website
Passieva Jaarprogramma
Krb Margreet

Ontwerpen voor zakelijke interieurs?

Maak vrijblijvend een afspraak met Margreet Kolk over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bel 06 5174 3475 of mail mkolk@krbcommunicatie.nl.

Margreet Kolk | Kantoorstylist & eventmanager