Selecteer een pagina

Business-sessie met impact

Laat je inspireren

Colours of impact

We zien de impact
van de sessie in ons werk

vertelt Tom Keek

 

“Acht op de tien deelnemers aan onze programma’s klimmen uit de armoede. Het effect van onze programma’s is groot, met name voor alleenstaande moeders.”

Dit zegt Tom Keek, zelfstandig ondernemer én directeur van de stichting Colours of Impact. Deze ‘club’ is een initiatief van een zakelijk netwerk uit de regio Den Haag en Rotterdam, een groep ondernemers die betekenis wil hebben voor mensen aan de rand van de samenleving. Het vertrekpunt van de stichting: iedereen heeft talenten, alleen komen die bij een aantal mensen nog niet tot bloei.

“Vergelijk het met een bloembol in de winter”, vertelt Tom Keek beeldend. ”Die zit onaantrekkelijk in de grond en komt tot bloei als de condities goed zijn. Wij laten mensen op eigen kracht tot bloei komen door de goede condities te scheppen.” Bijvoorbeeld met ‘Financieel Fit aan de Slag met je Talent’, een programma waarin deelnemers aan de slag gaan met hun financiën en talenten. Plannen ontwikkelen voor een toekomst met (economische) zelfstandigheid.

In 2019 vonden staf, bestuur en trainers van de stichting het tijd om een keer in zichzelf te investeren. “We zochten een sessie waarin we uitgedaagd zouden worden, met impact op ons eigen handelen.” Het werd een training van Krb’s Daniël Ros volgens het business model canvas. Centraal daarin stond de vraag: wat beweegt onze geldschieters? “Daniel heeft ons via pains en gains gedwongen op de stoel van sponsoren te zitten en vanuit hun perspectief het aanbod van de stichting meer focus te geven.” Dat is uitstekend gelukt, vindt Tom Keek. “We hebben ook geleerd hoe we dit model kunnen toepassen op andere netwerkpartners, zoals gemeenten. We zien de impact van de sessie in ons werk.”

Sessie
colours of impact
Passieva Jaarprogramma
Daniel Ros

Tijd voor een business-sessie met impact in uw organisatie?

Maak vrijblijvend een afspraak met Daniël Ros over de mogelijkheden voor uw organisatie. Bel 06 06 2279 2907 of mail dros@krbcommunicatie.nl.

Daniël Ros | Adviseur – partner